Detta är SmartProtect.

SmartProtect är ett komplett, patentsökt modulbaserat barriärsystem utvecklat för maximal flexibilitet. Det är byggt för att skydda trafikanter och vägarbetare men är också en utmärkt lösning som perimeterskydd.

Ett modernt system måste ta hänsyn till alla trafiksituationer, det duger inte längre att endast skydda för fordonstrafik. SmartProtect tar hänsyn till alla som rör sig i trafikmiljön som till exempel fotgängare, cyklister och rullstolsburna – och självklart alla oss som har vägen som arbetsplats. Därför har SmartProtect en massa inbyggda finesser som du kommer att uppskatta.

Eller vad sägs om de stora delarna som $

SmartConnector. Den smarta lösningen för att enkelt sammanfoga element i valfri riktning.

Genial montageskena gör vardagen enklare. På ovansidan sitter montageskenan som ger dig massor av möjligheter.

Fiberarmerad betong gör barriären stark och hjälper mot utslag av bitar.

Genomtänkta gaffelfickor för enkel hantering med truck.

Fötter med gummiytor som ger god friktion och vattenavrinning.

F-shape är den utsvängda delen längst ner som både är optimal för påkörning och samtidigt ger en stabil balk som inte vickar.

"

På den överliggande montageskenan kan du montera det mesta, det finns säkert många fler möjligheter än vad vi upptäckt– endast fantasin sätter gränsen. Självklart är det enkelt att få dit det nödvändiga som skyltar, staket, belysning, grindar med mera, men du kan också installera bullerskydd eller enkelt exponera reklambudskap och estetiska bilder som kan avgränsa eller försköna miljön.

Enkelt

Du behöver inte tänka på låspinnar, spännbultar och markförankring. Placera elementen där du vill ha dem och haka ihop dem direkt med SmartConnector. Klart.

Kompakt

Med låg vikt och en bredd på endast 45 cm och arbetsbredd W3/W4 så ger SmartProtect ett gott skydd även i trånga stadsmiljöer. Det innebär också att man kan minska transportbehovet.

Flexibelt

Alla delar i SmartProtect kan kombineras i ett stort antal kombinationer och i alla önskade vinklar. Systemet är helt riktningsoberoende så du kan enkelt lyfta bort element mitt på en installerad barriärsträcka.

Säkert

Grundliga krockprover visar att SmartProtect får godkända testresultat i enlighet med SS-EN 1317- med en installationslängd på 26,1 m (T2) och 40,6 m (T3).

Idealt för trånga stadsmiljöer, smidigt för landsvägsinstallationer.

Det kompakta utförandet och den enkla installationen gör SmartProtect idealiskt för täta stadsmiljöer eller när man behöver en säker, snabbmonterad lösning.

Och vill man undvika tunga, komplicerade installationer på lands- eller motorväg så erbjuder SmartProtect en smidigare lösning som minskar installationstiden och som snabbt ger ett säkert skydd på plats. Bra för trafiken, bra för installatören.

Perimeterskydd kring byggarbetsplatser

SmartProtect har också alla delar som krävs för att fungera som perimeterskydd vid till exempel byggarbetsplatser – med staket, grindar och belysning.