SmartProtect Uno 2,9 m

Vår kortare, 2,9 m, krocktestade skyddsbarriär (SS-EN 1317; T2/W3) i stål och höghållfast fiberarmerad betong har låg vikt och en installationslängd på 26,1 m. Fiberarmeringen ger, förutom styrka, gott motstånd mot utslag av bitar.

SmartProtect barriär är patentsökt och utrustad med SmartConnector som gör det enkelt att snabbt sammanfoga barriärer – de skjuts in i varandra och behöver heller ej markförankras. Den utsvängda formen är gynnsam vid påkörning, ger en låg tyngdpunkt och förhindrar instabilitet.

Alla SmartProtects tillbehör monteras smidigt i den integrerade montageskenan. Fötterna monteras i den underliggande montageskenan vilket ger god vattenavrinning och gummiytan mot mark ger hög friktion. Barriären har mjukt rundade gaffelfickor för hantering med gaffel men som också fungerar väl med sling. Det längsgående spåret är utformat för lyft med lyftsaxar.

Specifikationer

Art.nr: 10138
Vikt: 1 030 kg
Dimensioner (längd/bredd/höjd): 2900/450/700 mm
Kapacitetsklass: T2
Arbetsbredd: W3 (0,9 m)
Skaderiskklass: A
Installationslängd:26,1 m

"

Läs mer

Ett multisystem med en genial montageskena.

Montageskenan på ovansidan av elementen kan användas för en mängd olika uppgifter och situationer och har en massa små finesser som gör vardagen enklare. SmartProtect har inga lösa, utstickande delar som ökar skaderisken för passerande trafikanter – det är bara att skjuta in den funktion du behöver, som till exempel:

 

  • Bullerskydd som kan levereras i flera färger eller transparent.
  • GC-räcke som skyddar fotgängare och cyklister.
  • Smarta X3/X2-fästen som ger snabb installation.
  • Staket- och panelfäste som är enkelt att montera.
  • Skyltfästen för både runda och fyrkantiga stolpar.
  • Belysning. Det går snabbt och enkelt att få god belysning på plats.

Tekniska specifikationer

Art.nr: 10138
Vikt: 1 030 kg
Dimensioner (längd/bredd/höjd): 2900/450/700 mm
Kapacitetsklass: T2
Arbetsbredd: W3 (0,9 m)
Skaderiskklass: A
Installationslängd:26,1 m

"

Gedigna krockprover visar att vår teori håller.

Tillsammans har vi 60 års erfarenhet av krockprover. Vi vet att teorier på ritbordet är en sak, en annan sak hur det presterar i skarpa tester. Det krävs oberoende krockprover för att verkligen vara trygg med att kunna leverera vad som krävs. Därför har vi investerat i gedigna krockprover enligt EN1317-2 som visar att SmartProtect klarar allt vad vi påstår.

SmartProtect – ger säkrare trafikmiljöer för både vägarbetare och trafikanter.