SmartProtect screen

SmartProtect screen kan fungera både som bullerskydd, avskärmning, insynsskydd – men kan också leverera visuella budskap. SmartProtect screen är utvecklad för att kunna användas i alla installationer av SmartProtect barriärer.

SmartProtect screen är 1,3 m hög vilket ger en totalthöjd på 2 m och monteras enkelt i montageskenan och är givetvis anpassad till barriärens längd. För hörn finns separat panel och nät. Om man vill öka säkerheten kan nät monteras ovanpå skärmen, vilket ger en totalhöjd på 2,6 m. Extra bullerdämpare kan monteras på insidan.

SmartProtect screen är tillverkad i återvunnen polykarbonat och kan produceras transparent, i olika färger eller med tryckta budskap/bilder.

Specifikationer

Vikt panel: 30 kg
Vikt nät: 13 kg

"

Läs mer

Ett multisystem med en genial montageskena.

Montageskenan på ovansidan av elementen kan användas för en mängd olika uppgifter och situationer och har en massa små finesser som gör vardagen enklare. SmartProtect har inga lösa, utstickande delar som ökar skaderisken för passerande trafikanter – det är bara att skjuta in den funktion du behöver, som till exempel:

 

  • Bullerskydd som kan levereras i flera färger eller transparent.
  • GC-räcke som skyddar fotgängare och cyklister.
  • Smarta X3/X2-fästen som ger snabb installation.
  • Staket- och panelfäste som är enkelt att montera.
  • Skyltfästen för både runda och fyrkantiga stolpar.
  • Belysning. Det går snabbt och enkelt att få god belysning på plats.
"

Gedigna krockprover visar att vår teori håller.

Tillsammans har vi 60 års erfarenhet av krockprover. Vi vet att teorier på ritbordet är en sak, en annan sak hur det presterar i skarpa tester. Det krävs oberoende krockprover för att verkligen vara trygg med att kunna leverera vad som krävs. Därför har vi investerat i gedigna krockprover enligt EN1317-2 som visar att SmartProtect klarar allt vad vi påstår.

SmartProtect – ger säkrare trafikmiljöer för både vägarbetare och trafikanter.